Pogoji poslovanja

Čas prijave in odjave

Čas prijave je od 15.00 do 18.00 ure na dan prihoda. Čas odjave je med 8.00 in 10.00 na dan odhoda.

Splošni pogoji

Spletna rezervacija:

Za potrditev rezervacije vas prosimo,da vplačate akontacijo v vrednosti 30 % celotne cene nastanitve. Akontacijo lahko plačate z bančnik nakazilom ali kreditno/debetno kartico.

Odpovedi:

V primeru odpovedi akontacijo v celoti obdržimo. V primeru bolezni nas kontaktirajte na mail apartmaji@rozle.si , da dogovorimo za prestavitev termina.

Kajenje in čistoča

V zaprtih prostorih Apartmajev Rožle ni dovoljeno kaditi. V primeru kajenja vam bomo zaračunali strošek globinskega čiščenja v višini 100 EUR. Še posebej si prizadevamo, da so našim gostom na voljo čiste namestitve. V primeru večjih madežev ali poškodb naše lastnine, soglašate s plačilom čiščenja v višini najmanj 50 EUR – glede na povzročeno škodo.

Parkirišča

Parkiranje vozil in koles na naših parkiriščih in garaži je na odgovornost lastnika vozila,  ne odgovarja za morebitno škodo. Parkiranje je za goste Apartmajev Rožle brezplačno. Na voljo je  parkiršče pred Apartmajsko hišo Rožle.

Ljubljenčki

Domači ljubljenčki v studijih in apartmajih niso dovoljeni.

Cene

Vse cene vključujejo DDV. Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 2 € po odrasli osebi na dan, otroci med 7 in 17,99 let 1 €. Pri najemu apartmajev samopostrežni zajtrk ni vključen v ceno najema.

Plačilna sredstva

Kreditne kartice: Visa, Mastercard ,  Debetne kartice: Maestro, BA Gotovina (Euri),  Bančno nakazilo na naš TRR: SI56 0313 8100 9566 672 , SWIFT ( BIC koda ) SKBASI2X podjetje: Rožle G&M, d.o.o., Ulica dr.Josipa Tičarja 14 , 4280 Kranjska Gora Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@rozle.si

Pravno obvestilo

“Upravljalec te spletne strani je podjetje: Rožle G&M, d.o.o. Te spletne strani dajejo splošne informacije o podjetju in njegovih storitvah. Pridržujemo si pravico do sprememb. “

Pogoji uporabe spletnega mesta

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani podjetja Rožle G&M,d.o.o. pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Omejitev odgovornosti

Čeprav podjetje Rožle G&M, d.o.o. je in bo urejala spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti podjetje Rožle G&M, d.o.o., niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Podjetje ne pozna vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihove informacije. Avtorske pravice upravlja s spletno stranjo www.rozle.si in je izključen imetnik vseh pravic, ki so določene v Zakonu o avtorskih pravicah. Vsebine, objavljene na spletnih straneh Apartmaji Rožle so last podjetja in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene ter ob predhodnem pisnem soglasju. Politika zasebnosti Apartmaji Rožle posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobijo od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če opravljate rezervacijo ali pošljete povpraševanje po naših storitvah. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z izpolnjenim informativnim ali rezervacijskim obrazcem ali preko elektronske pošte kot del povpraševanja ali rezervacije naših storitev in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke. Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov. Podatke, ki nam jih posredujete vi, ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za rezervacijo storitev, ki ste jo naročili na naših spletnih straneh, za informacije v zvezi s storitvami; za statistične namene; za ugotavljanje težav z računalnikom in urejanje spletnih strani; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali podjetjem s ciljem komercialnega izkoriščanja osebnih podatkov. Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi zagotovitve storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov. Vaši osebni podatki ostajajo v hotelu. Hranimo jih na računalniku, ki je v našem upravljanju. Vaših podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Varnost

Podjetje Rožle G&M, d.o.o. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Podatkov ne moremo zavarovati v vseh primerih se pa trudimo, da do neljubih dogodkov ne bi prišlo.

Kontakt

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov vas vabimo, da nas kontaktirate na email  apartmaji@rozle.si.

 Želimo vam prijetno bivanje pri nas. ROŽLE G&M d.o.o.